SUPPORT YOUR LOCAL SILKY SKATEBOARDS!

2018 DEKIT 45 €

 

Espanjassa JARTin tehtaalla valmistetut ja painatetut Silky Skateboards dekit. Vain 45 € / kpl MOB-gripillä sis. alv 24 % ja 3 € lahjoitus Skateistanille.

 

Koot:

  • medium concave  8,38″ / 8,5″
  • high concave  8,38″ / 8,5″
Silky Skateboards dekit

2017 DEKIT 45 €

 

Espanjassa JARTin tehtaalla valmistetut ja painatetut Silky Skateboards dekit. 45 € / kpl MOB-gripillä sis. alv 24 % ja 3 € lahjoitus Skateistanille.

 

Koot: muutamia jäljellä, kysy!

T-PAIDAT 24 €

Eettisesti tuotetut erittäin laadukkaat 100% luomupuuvillaiset T-paidat. 24 € / kpl sis. alv 24 % ja 3 € lahjoitus Skateistanille.

 

Värit, kuvat ja koot:

  • muutamia M, XL ja XXL paitoja jäljellä

HUPPARIT 50 €

Eettisesti tuotetut erittäin laadukkaat 100% luomupuuvillaiset hupparit. 50 € / kpl sis. alv 24 % ja 3 € lahjoitus Skateistanille.

 

Värit ja koot:

  • bruised Silky viininpunainen (kuvassa) –  XL
  • bruised Silky harmaa –  XL / XXL

BASEBALL JERSEY 30 €

Eettisesti tuotettu erittäin laadukas 100% luomupuuvillainen baseball jersey. 30 € / kpl sis. alv 24 % ja 3 € lahjoitus Skateistanille.

 

Koot:

  • bruised Silky mustavalkoinen –  L / XL

TILAA TÄSTÄ

 

Olemme yhteydessä pian tilauksen jälkeen ja sovimme toimitus- ja maksuasiat. Toivomme noutoa Tikkurilasta tai Päiväkummusta, mutta voimme tarvittaessa postittaa ostajan piikkiin tai jopa toimittaa Itä-Vantaan seudulle. Jos haluamasi tuote on loppu, olemme erittäin pahoillamme laiskasta sivun ylläpidosta ja ehdotamme mahdollisesti korvaavaa tuotetta tilalle. Kaikkiin tilaukseen sisältyy nippu Silky Skateboards -tarroja!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Mitä haluaisit tilata*

Väri / koko / concave*

Viesti

Ruksaa*